estocolmo

Förra helgen var jag med min sambo och svärföräldrar i Stockholm, som bjöd på sitt allra bästa väder! Hur härligt som helst! Jag hade kameran med mig halva dan och fick några mysiga bilder. Det gäller att passa på när lilleman inte är med :)


Lotta & Joakim

Trots att det regnade slutade de aldrig att le. Sen var de ju så himla fina också! Och sann kärlek och glädje är inte svårt att fotografera :) Lotta och Joakim gifte sig i Vikens kyrka och porträtten tog vi inne på Sofiero efteråt. Jag var dock inte själv utan hade en assistent med mig. Nej, jag har inte fått överslag, det var min duktiga svåger Ola :) Han plåtade också lite, bar grejor, stöttade, peppade, höll paraplyet över mig utanför kyrkan och var allmänt trevligt sällskap. Tusen tack Ola! (några av bilderna från kyrkan är dina). Och tack Lotta och Joakim för att jag fick vara med och dokumentera delar av er stora dag!
                        


utställning

På torsdag och fredag är det utställning på jobbet. Jag kan tyvärr inte närvara men jag tänker så klart lämna in lite bilder. Främst för att jag tycker att det är ett bra initiativ och en kul grej. Många har hobbys i sina kammare och får nu en chans att visa det. Men också för att det förhoppningsvis är bra marknadsföring :) Jag önskar att jag kunde sett alla mina kollegors kreativa grejor men jag och sonen ska åka till Skottland och hälsa på min mamma. Förutom att ska bli mysigt så misstänker jag att det kommer bli en hel del bilder tagna på gården, keramikverkstan, keramiken, djuren, mamma, naturen, sonen och en massa annat. Jag har dessutom gett mig själv en utmaning som jag ska ta tag i när vi är där. Jag har märkt att jag VÄLDIGT ofta tar stående bilder, vilket är ganska fegt.. Det är lite mer utmaning i att komponera en bild i liggande format, i alla fall när man plåtar människor. Utmaning antagen!

I will place my contribution but i will not be there unfortunately... I would love to see all the creativeness of my collegues in the exhibition held at work. I will instead be going together with my son to Scotland, to visit mom/grandma. Once there i will get on with the challenge i gave myself, to shoot more in landcape orientation! And believe me, there will be sooo many shootable views/objects/moments/people just screaming to be photographed :) 
                                                 
                                                           


Lotta & Joakim sneakpeek

Jag håller på med ett inlägg från Lottas och Joakims fina bröllop, det kommer snart! Nåt annat jag också håller på med nu är att förbereda mig för en liten utställning på min arbetsplats (mitt riktiga jobb :). Det finns så många kreativa människor där och nu blir det en utställning av det, med som jag förstått det en salig blandning av fritidintressen. Det ska bli kul. Håller er uppdaterade.
Right now i'm working on the pics from Lottas & Joakims levely wedding. And also preperaing for a small exhibition at my workplace. Looking forward to that. I'll keep you posted!

RSS 2.0