gitarrist

Porträtt på Homesick Mac, som är en fantastisk gitarrist från Helsingborg. Kolla in hans hemsida här. Givetvis spelar han på en Sanden guitar :) Vi tog bilderna i pappas lilla studio som han plåtar sina gitarrer i, vilket funkade utmärkt. Jag är inte så bevandrad i blixt världen, men det är inte så farligt som det låter visade det sig :)alvar

Jag har visst kommit av mig lite i bloggandet, men det betyder inte att jag inte använt kameran. Bland annat så har jag blivit moster igen, till en fin liten Alvar. Här är han 9 dagar gammal och tyckte redan att kameran var jätte spännande, ibland är det tur att den är stor och svart :)

vår

Har av olika anledningar inte hunnit med bloggen, men jag har en hel del som väntar på att komma upp så titta snart tillbaks! Bjuder på lite våriga tulpaner så länge.


prao

För några helger sen fick jag följa med snälla och duktiga Lisa Wikstrand på en bröllopsfotografering i Malmö. Jag assisterade så gott jag kunde men jag fick också med mig en en hel del bra tips och tankar. Trevligt också att hänga med en "kollega", som iofs är på en helt annan nivå än mig! Kolla in hennes superfina bilder på hemsidan här och hennes blogg här. Tack Lisa för att jag fick hänga med och få en inblick i en riktigt bröllopsfotografs vardag! Jag hade så klart kameran med mig, höll mig i bakgrunden men lyckades ändå få fina några bilder.

A
few weeks ago I joined very talented Lisa Wikstrand for a wedding shoot in Malmö. I learned a lot and also got some nice pictures of the wedding couple eventhough
staying in the background.


tips

Den här sidan poppar upp lite överallt tycker jag. Har ni inte varit inne och tittat gör det, kul bilder! Irina Werning återskapar gamla fotografier och gör det riktigt bra! 

CECILE IN 1987 & 2010, Francepromenad

Lite hipstamatic bilder från en nästan vårig morgonpromenad igår morse. När man känner lust att fotografera naturbilder betyder det nog att våren är på väg va? I mitt fall stämmer det i alla fall. Eller var det känslan av smältande isar, vildvittror och grådvärgar som fick mig att ta upp kameran...?

Some hipstamatic pictures from a morning walk with a heavy feeling of the coming spring.


emil

Under helgen i Göteborg var vi och lyssnade på duktiga gitarristen Emil Ernebro när han spelade i en musik affär. Det ingick inte i mitt uppdrag men jag hade kameran med mig och då går det inte att låta bli :) Det blev inte så många bilder i den trånga lilla butiken, men de här tre blev ganska sköna.mer bonasera

Har nu suttit ett bra tag med bilderna från sambons restaurang, Bonasera Bonasera. Skönt att inte ha någon direkt deadline, jobbet med hemsidan är inte igång än. Att redigera matbilder var inte lätt, man kan dra i de där reglagen hur mycket som helst och dividera med sig själv om det ser gott ut eller inte, svårt att veta när man ska sluta. Men jag får nog säga att jag är nöjd nu (även om färgerna ter sig lite annorlunda här på bloggen...suck...) Jag gillar såna här fotograferingar, när man ska försöka fånga en känsla och skapa en helhetsbild.
Some of the pictures from Bonasera you can see here. The greatest learning from this shoot is that it's not easy editing food... But finally i think i'm satisfied :)


RSS 2.0