möhippebilder klara

Här kommer resten av bilderna från Kristins möhippa. Ett riktigt kul uppdrag som jag inte ville skulle ta slut, det har varit en fröjd att jobba med de här bilderna. Det tog dock längre tid än jag trodde med efterarbetet eftersom det var så svårt att välja bort bilder, alla var superfina så jag kunde inte låta bli att redigera... Bra jobbat Kristin :)
Presenting the photos from the bridalshower. It took much longer to edit this job than i scheduled, but i just couldn't leave any pics behind.. A "well done" for the beautiful model is in it's place i think!Jag gillar polaroid formatet! Det är nåt magiskt med det fast att det inte är på riktigt, som på den gamla goda tiden. Den fyrkantiga bilden, proportionerna i ramen, färgerna, ja.. magiskt! Tycker att några av bilderna funkade rätt bra som polaroider så ni får se dom också (även om de är lite väl gula... får nog se till att skaffa mig en riktig polaroidkamera :)


möhippa

Till Kristins möhippa hade hennes tjejkompisar bokat mig för att plåta en stylad och mejkad Kristin. Hon var modell för en timme (en uppgift hon skötte som om han aldrig gjort något annat). Sitter och gör det sista på bilderna för att leverera imorgon. Är riktigt nöjd med resultatet, men med perfekta förutsättningar är det kanske inte så svårt - vackert ljus i en vacker trädgård med en super vacker "modell". Imorgon får hon sin prins och även bilderna, så efter lördag får ni också se!
I'm right now editing the pictures from the hour that i spent with Kristin and her friends on her bridal shower. Her friends hired me to take pictures
of the bride to be/model of the day. She was the star in this fashion shoot. And she did it like she has never done anything else before. Add great
light and and a great garden to that and you get a great result. More to come!

mina bilder

Om ni kommer ihåg det här inlägget, så kan man nu även hitta mina bilder på Sanden guitars hemsida, gå in och kolla! (pappa, du har glömt skriva ut fotografens namn : )


esther

Här kommer ett litet smakprov på bilderna från söta Esther dop i Allerums kyrka. Bilderna ska hamna i ett album som blir en gåva från gudmor/moster till Esther och hennes föräldrar. Esther var jätteduktig men det är kanske inte så svårt när man är hela festens medelpunkt!

just nu

Just nu håller jag bla på att redigera bilder från söta lilla Esthers dop. Håll utkik, det kommer mera. Kanske redan idag...
blixtar och dunder

I måndags kväll satt vi på balkongen i solskenet och grillade. Två timmar senare hade vädret växlat fullständigt och värsta skådespelet utspelades över Danmark. Jag blev stressad för det flyttade sig super snabbt och jag chansade mest med exponeringen. Efter fyra misslyckade bilder som var både suddiga och där jag missade blixtarna, så satt den! Vilken kick, både att sätta bilden och att stå där och titta på det på så nära håll! Bilden är tagen med en slutartid på 30 sek.

RSS 2.0