bröllop

Jag håller just nu på att redigera bilder på det här vackra bröllopsparet. Det kommer mera! Dessutom plåtade jag ett nytt bröllop idag. Det är verkligen jätte kul att vara få vara med och dokumentera så här viktiga stunder!


alvar

Min underbara systerson är en riktig fotomodell! Han garvar och flörtar och är glad nästan hela tiden. En sån härlig kontrast till min egen son som numera antingen gör miner eller gömmer sig bakom händerna när jag riktar kameran mot honom... Delar med mig av lite bilder på Alvar från en av våra mysiga utflykter.
vallmo?

Jag hittade några jättesöta blommor i blomsteraffären igår. De stod hela kvällen på bänken i köket och bad om att få bli fotograferade. Jag har märkt att jag har en hel drös bilder på diverse växter, grenar, vass och löv som jag tagit när jag egentligen skulle plåta nåt annat... Kanske ska göra något med dom nån gång? Jag samlar de i en mapp så länge så får de ligga där och gro! Någon som vet vad den här blomman heter? Jag skulle gissa på nån slags vallmo... men vad vet jag? Jo, jag vet att de är vackra :)
Yesterday I found these really pretty flowers in the flowershop and last night they just begged me to take their picture so i did. I have noticed that
I have a lot of pictures of flowers and leafs in my files from other shoots. I will make something of them one day...
Do you know the name of this beauty?mara

Nu har Mara fått sina bilder. Alltid lika nervöst att leverera. Men hon var uppriktigt glad och nöjd, det värmer! Mara tog bilder hos en fotograf för 10 år sen och tänkte fortsätta göra det var tionde år. Blev lite avundsjuk att jag inte kommit på den idén. Jag har inte speciellt mycket bilder på mig själv, men det har väl sin naturliga förklaring, skomakarens barn har inga skor, eller hur är det man säger...? Hur som helst, här kommer mina favoriter från vår session i Ramlösa brunnspark.

M
ara got her pictures. Always a bit nervous to deliver, but i believe that she was happy with the result. Her decision to get pictures taken of
herself every ten years is great i think!sneakpeak Mara

Från en grönögd skönhet till en annan, det här är min kollega Mara. Det kommer mera!
From one greeneyed beauty to another, this is my colleague Mara. More to come!


RSS 2.0