[inez]

Sitter just nu och redigererar bilder på alldeles toksöta lilla Inez. Hon är dotter till en barndomsvän till mig och förutom en massa "catching up" så fick jag nöjet att fotografera tre månader gamla underverket sist vi sågs. Fler bilder kommer längre fram.[favoriten]

Även om jag nu tagit det till en annan nivå och bestämt mig för att fotografera andra än min son, så kommer han nog alltid att vara min favoritmodell. Han är dock inte alltid så pigg på det längre. Han bestämmer ju själv numera! Fast oftast kan jag locka honom till det, jag måste ju ha någon nära till hands att öva på. Jag lär fortfarande och det är jättekul, man blir verkligen aldrig full lärd i ämnet fotografi! När jag lärde mig redigering så stod man i mörkrummet.. så det är lite annorlunda nu! Jag har precis beställt en redigeringskurs här, som ska vara jätte bra. Ni får helt enkelt hänga med på min resa mot att bli en bättre fotograf här på bloggen.

My favourite model will always be my son, he is may main target for practising and developing within photography (when it suits him of course..)


[familjen lovas]

Innan jul var jag hemma hos lilla söta Anna och hennes mamma och pappa och fotograferade. De ville ha bilder till sitt julkort, så det blev pepparkaksbakning i köket. Anna har helt oemotståndligt gröna ögon och var väldigt lättfotograferad. Det var första gången som jag fotade ett barn som jag inte känner, så det var lite nervöst. Men det gick som sagt bra, hon brydde sig inte speciellt mycket över min stora svarta kamera..

Christmascard shooting and gingerbread baking at the Lovas familys house. Little Anna with the green eyes was a pleasure to shoot!
RSS 2.0