sanden guitars

Här kommer en del av bilderna jag tog till Sanden Guitars i helgen. De är tänkta att användas på hemsidan och i broshyrer. Den snygga miljön hittade vi på ett café i göteborg och den snygga modellen är Alex. En aning stressigt eftersom de skulle stänga, annars hade jag gärna stannat och plåtat ett bra tag till där!
Some of the pictures from the shoot for Sanden Guitars.väntan

Jag har mindre tid än jag skulle vilja till mitt lilla företag. När jag väl sätter mig vid datorn skulle jag kunna sitta hela natten, det är ju så kul! Jag har en massa på g att blogga, håll ut det kommer! Så länge så får den här bilden på syster med finaste familjen "soon to be fyra" ligga överst :)

I'm working on posts believe me! While you wait this picture of my sisters family, "soon to be four" will to be on top :)


musik och bilder

I helgen har jag varit i göteborg, hos världens bästa gitarrbyggare, also known as pappa. Han behöver nya bilder till hemsida och broshyrer, så förutom att umgås så fixade vi det. Vi filmade också en halv dag, med två väldigt duktiga musiker! Filmerna ska också upp på hemsidan. En super kul och lärorik helg med en massa fotograferande och en massa härlig musik. Jag har bestämt mig för att ta en polaroid bild från varje fotografering jag gör, här kommer den första! Resten av bilderna kommer senare.


[mer bonasera]

Har nu suttit ett bra tag med bilderna från sambons restaurang, Bonasera Bonasera. Skönt att inte ha någon direkt deadline, jobbet med hemsidan är inte igång än. Att redigera matbilder var inte lätt, man kan dra i de där reglagen hur mycket som helst och dividera med sig själv om det ser gott ut eller inte, svårt att veta när man ska sluta. Men jag får nog säga att jag är nöjd nu (även om färgerna ter sig lite annorlunda här på bloggen...suck...) Jag gillar såna här fotograferingar, när man ska försöka fånga en känsla och skapa en helhetsbild.
Some of the pictures from Bonasera you can see here. The greatest learning from this shoot is that it's not easy editing food... But finally i think i'm satisfied :)


[loppis]

När jag gick min fotoutbildning (för hundra år sen) fastnade jag för "gatufotografering" och gillar det fortfarande skarpt. Älskar hur en 1/125 dels sekund kan säga så mycket, om man träffar rätt. Kolla in den fantasticka bloggen om fotografen Vivian Maier, för fram till nu helt okänd och alldeles fantastiska bilder från Chicago.
I höstas följde jag med min bästa väninna på bakluckeloppis, mest för att vara i gott sällskap men jag passade på att ta med min då sprillans nya kamera. Tänkte kolla om jag fortfarande tyckte att det var kul. Och det gjorde jag, men jag kände mig inte helt bekväm... Jag tror att jag knäppte sex bilder, fyra av dom ser ni här.

[mer inez]

Här kommer lite mer bilder på söta Inez och hennes fina mamma. Mina kunskaper inom redigering och photoshop ökar hela tiden och det blir bara roligare och roligare. Jag kan dessutom tillägga att timmarna rinner iväg lika fort när man sitter framför datorn som när man stod i det mörka fotolabbet!
The pictures of Inez are ready. It's been a great learning in editing and still learning!


[bonasera]

På sikt ska mysiga restaurang Bonasera gör om sin hemsida och jag var där en lördag kväll och tog en massa härliga bilder som förhoppningsvis kommer att användas då. Tills jag är färdig får ni hålla till godo med några bilder som jag tagit med min Iphone. (Vet förresten någon vilken app jag tagit de med? Har tappat bort appen och hittar inte den igen... Det finns massor med polaroid appar men jag lyckas inte hitta just denna...)

I'm right now editing pictures that i took at restaurant Bonasera, hopefully they will be uesd in a future updated website.RSS 2.0